....hét klusbedrijf van de regio!

Wie zijn wij / reviews

Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen, renoveren en installeren van badkamers en toiletten in Hendrik Ido Ambacht en omgeving.

Wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie, het geven van goed advies, door oplossingsgericht te denken en door onze transparante werkwijze. Wij staan garant voor het leveren van kwaliteit, dat betekent dat wij werken met de beste bouwmaterialen. Wij werken zo veel mogelijk stofvrij met speciale machines, leveren alles schoon op en wij staan voor afspraak=afspraak. Bovendien voeren wij alle werkzaamheden van het begin tot de oplevering zelf uit.

Wij zijn aangesloten bij de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven. www.vlok.nl

Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Badkamerrenovaties
  • Toiletrenovaties
  • Keukens installeren
  • Tegel- en timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Reparatie en onderhoud
  • Kleine verbouwingen
  • Kleine woningaanpassingen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Reviews:

Oktober 2017

In de herfst van 2017 hebben wij besloten een nieuwe badkamer te laten plaatsen, vooral omdat het ligbad ons niet meer beviel en ook omdat ik niet meer zo soepel te water kon gaan. Na de nodige informatie te hebben ingewonnen hebben wij de heer Van Driel verzocht een offerte te maken voor de installatie van een compleet nieuwe badkamer, dus sloop van de oude hap en het inbouwen van een luxe badkamer inclusief een inloopdouche.

Binnen ruim twee weken is er een schitterende badkamer gerealiseerd met alles erop en eraan. Als extraatje hebben wij gebruik gemaakt van het advies van de heer van Driel om een modern plafond  inclusief een super LED-verlichting te laten aanbrengen. Het werk vorderde gestaag en van ernstige overlast hebben wij niets gemerkt.

Wij bevelen hem van harte aan indien U van iets ouds iets geheel nieuws wilt maken.

Familie F.W. Muller

Maart 2018

In februari hebben we door Nico van Driel onze nieuw badkamer laten plaatsen. Nico maakt duidelijke afspraken die hij ook nakomt. We hebben een aantal materialen zoals bad meubel en tegels zelf uitgekozen en gekocht ook dat is bij Nico geen probleem. Nico werkt  heel erg netjes en ruimt steeds alles keurig op.

We zijn blij dat we via FB bij Nico uitkwamen en bevelen hem van harte en met een gerust hart aan.

Fam Mudde, Krimpen aan den IJssel

Mei 2018

Wij hebben aan Nico van Driel gevraagd om onze badkamer te renoveren.  Het resultaat mag er zijn, want Nico heeft vakwerk afgeleverd. Het resultaat een schitterende badkamer, precies zoals we hem bedacht hadden. Nico is een vakman die goed advies kan geven, goed meedenkt en daarna heel zelfstandig te werk gaat en alles - tot op de puntjes afgewerkt- oplevert.

Familie Bosman